Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf M vd Berg in
Krimpen aan den IJssel
[Terug naar plaats Krimpen aan den IJssel]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf M vd Berg
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf M vd Berg
Noord 49 E
2931 SJ Krimpen aan den IJssel

tel: 0180-512023

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Mark van den Berg kan op tuingebied eigenlijk alles voor u betekenen: van het ontwerp, het opknappen van uw tuin of tuinrenovatie tot en met het volledige onderhoud. Van het snoeien van uw struik tot en met de o zo belangrijke voor- en najaarsbeurt.    
Veelzijdig werk 
 
Onze activiteiten zijn veelzijdig: ontwerp en advies, aanleg, vijvers en (water)bestrating, beplanting, verlichting en waterleiding, boomverzorging, het leveren en plaatsen van tuinhuisjes en pergola’s, verschillende vormen van onderhoud, drainage, bouwkundige elementen en grondverzet. 
 
Bij onze werkzaamheden hanteren wij een strakke regie. Dit scheelt niet alleen in de kosten, u heeft ook altijd een eenduidig aanspreekpunt. Het ontwerp, de vakbekwame aanleg en het zorgvuldige onderhoud zorgen daarbij voor ruimte en rust. Oog voor de omgeving en voor detail vallen bij ons samen.