Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Antoon Gouw Tuinen Hoveniersbedrijf in
Katwijk
[Terug naar plaats Katwijk]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VAntoon Gouw Tuinen Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Antoon Gouw Tuinen Hoveniersbedrijf
Zonnebloemstraat 96
2223VD Katwijk

tel: 06-24882357

Extra informatie

Welkom   
Als vakbekwaam hovenier richt Antoon Gouw zich op ontwerp, aanleg en onderhoud van stoere, eigentijdse tuinen die zich onderscheiden in kwaliteit en originaliteit. Tuinen die aansluiten bij uw huis- en levenstijl. Tuinen waarin u zich thuisvoelt. 
 
Vanuit liefde voor het vak en een gedegen vakkennis worden de verschillende elementen waaruit een tuin is opgebouwd op elkaar afgestemd. De ontwerpen worden gekenmerkt door een heldere vlakverdeling, een strakke lijnvoering en natuurlijke beplanting. Deze worden gerealiseerd gebruikmakend van duurzame materialen en kennen een hoogwaardige afwerking. 
 
Het bezit van een echte Gouw staat voor een tuin, waar u jarenlang plezier van heeft! 
 
 
Diensten 
 
Ontwerp 
 
Of u nu een compleet nieuwe tuin op het oog hebt, of slechts een kleine, maar gedegen aanpassing wenst: het begint altijd met een eerste gesprek. 
 
 
Aanleg 
 
Bij een aanpassing van de tuin worden duurzame materialen gebruikt met een hoogwaardige afwerking; of het nu de aanleg van een compleet nieuwe tuin betreft of alleen een onderdeel hiervan.  
 
 
Onderhoud 
 
Goed onderhoud van een tuin is net zo belangrijk als de aanleg. Zonder zorg en aandacht komt een tuin niet optimaal tot zijn recht. 
 
Antoon Gouw is een gepassioneerd hovenier. Ondanks zijn leeftijd heeft hij al een flink aantal mooie projecten op zijn naam staan, zowel in dienstverband als in zijn jonge carrière als zelfstandig ondernemer. 
 
In 2008 werd de opleiding tot Vakbekwaam Hovenier afgerond. Wat volgde was een aantal dienstverbanden bij verschillende gerenommeerde hoveniersbedrijven. In 2012 heeft Antoon de stap gemaakt naar wat hij al die tijd al wilde: op zelfstandige basis aan de slag als hovenier. “Als zelfstandig hovenier sta ik dicht bij de klant en ben zo direct betrokken bij de realisering van zijn of haar wensen.” Het biedt hem de mogelijkheid om extra aandacht te schenken aan kwaliteit, orginaliteit en verschillende details die een tuin bijzonder maken. 
 
Hoewel altijd op de hoogte, denkt Antoon liever in mogelijkheden dan in trends: “Een tuin is geen showroom. In plaats van deze te vullen met de laatste trends, maak ik een tuin die aansluit bij de wensen van de klant.” Het bezit van een tuin is tenslotte een prachtige gelegenheid om een unieke buitenruimte te creëren die aansluit bij het huis. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Zijn ervaring is dat de meeste mensen daarom gaan voor iets degelijks, iets waar je jaren mee vooruit kunt.