Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
GK Tuinaanleg en Onderhoud in
Kaatsheuvel
[Terug naar plaats Kaatsheuvel]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VGK Tuinaanleg en Onderhoud
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
GK Tuinaanleg en Onderhoud
Hoofdstraat 157
5171DL Kaatsheuvel

tel: 0416-282652

Extra informatie

Wie kiest voor GK Tuinaanleg en Onderhoud kiest voor een lange relatie met een betrouwbare partner. Met een geheel eigen visie en invulling creëert hij meerwaarde in tuinbeleving. Kenmerk blijft dat de opdrachtgever en de omgevingsvoorwaarden centraal staan binnen de creatieve tuinconcepten. Met veel toewijding delen 8 medewerkers zijn visie.   
Als Gerard de Koning in januari 2000 als zelfstandig ondernemer begint met zijn hoveniersbedrijf GK Tuinaanleg & Onderhoud is hij overtuigd van de meerwaarde die hij kan bieden binnen het dan aanwezige aanbod van hoveniersbedrijven. Met een geheel eigen visie en invulling creëert hij meerwaarde in tuinbeleving. Kenmerk blijft dat de opdrachtgever en de omgevingsvoorwaarden centraal staan binnen de creatieve tuinconcepten.  
 
Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en deze wensen "steeds in nauw overleg" te vertalen naar een op de situatie afgestemde "tuinbeleving" weet GK Tuinaanleg en Onderhoud onder zijn leiding te groeien naar een bedrijf met 8 medewerkers die allemaal met veel toewijding en (gediplomeerde) vakkennis de visie van Gerard delen; het leveren van creativiteit en kwaliteit met transparante offertes, bindende afspraken en gegarandeerd vertrouwen.  
 
Wie kiest voor GK Tuinaanleg en Onderhoud kiest voor een lange relatie met een betrouwbare partner.

Specialiteit
  • Boomverzorging  
  • Verlichting  
  • Vlonders