Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf Jos Bouwhuis Tuinen in
Hoorn
[Terug naar plaats Hoorn]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Jos Bouwhuis Tuinen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Jos Bouwhuis Tuinen
Tweeboomlaan 13
1624 EA Hoorn

tel: 0229 219961

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Jos Bouwhuis Tuinen is een gespecialiseerd hoveniersbedrijf uit Hoorn. Opgericht in 1988 en dus al bijna 24 jaar hovenierservaring. Ons team bestaat uit mijzelf en nog 5 gemotiveerde en vakbekwame hoveniers.    
We verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud en zijn gespecialiseerd in tuinarchitectuur, het renoveren bestaande tuinen en beplantingen. 
 
Kenmerken van Hoveniersbedrijf Jos Bouwhuis Tuinen zijn volwaardige bomen, volwassen hagen en imposante bakken. Ook zijn onze tuinen vaak eigentijds omdat we goed op de hoogte zijn van de laatste trends. We maken gebruik van hoogwaardig plantmateriaal uit België en Duitsland. Dit omdat uw tuin dan meteen na aanleg volwassen is, dat wil zeggen, in optimale staat. 
 
Werkwijze 
 
Stap 1: Vrijblijvend advies  
 
In een vrijblijvend adviesgesprek, bij u thuis, bespreken we al uw wensen en mogelijkheden.  
 
 
 
Stap 2: Schetsontwerp en begroting  
 
Op basis van het adviesgesprek maken we één of meerdere schetsontwerpen en een inschatting van het benodigde budget.  
 
 
 
Stap 3: Start project  
 
We starten met de aanleg van uw nieuwe tuin en nemen u al het regelwerk uit handen. Gedurende het hele project houden we u op de hoogte van de planning en de voortgang.  
 
 
 
Stap 4: Service en nazorg  
 
Onze service houdt niet op wanneer uw tuin is aangelegd. Wij blijven altijd bereikbaar voor vragen of problemen. Daarnaast kunnen wij uw tuin in optimale staat houden door 2 à 3 keer per jaar groot onderhoud te verzorgen.