Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Frans Commandeur Tuinontwerpen in
Hoogkarspel
[Terug naar plaats Hoogkarspel]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VFrans Commandeur Tuinontwerpen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Frans Commandeur Tuinontwerpen
Bernhardstraat 23
1616 BH Hoogkarspel

tel: 0228-567263

Extra informatie

Frans Commandeur tuinontwerpen   
Altijd een gespecialiseerde hovenier voor tuinontwerp of tuinaanleg! 
 
Voor elk onderdeel van tuinaanleg hebben wij een ervaren vakbekwaam hovenier. 
 
Wij verzorgen de aanleg van de tuin voor zowel particulieren als bij commerciële instellingen. Voor particulieren is een tuinontwerp in veel gevallen GRATIS als de tuin ook door ons wordt aangelegd! Wij informeren u graag over onze mogelijkheden voor het maken van een gratis tuinontwerp. Onze hoveniers hebben grote ervaring met tuinaanleg (van kleine tuinen tot grote landelijke tuinen), maar ook met de tuinaanleg van dakterrassen. Ook voor bedrijven en instellingen maken wij een representatief tuinontwerp, compleet met beplantingsplan en parkeervoorzieningen. Desgewenst kunnen rust- en wandelruimtes, speeltoestellen en/of een fietsenstalling in het ontwerp worden opgenomen. Een bedrijfstuin moet bovenal gebruiksvriendelijk zijn, maar tevens ook vertrouwen en de uitstraling van het bedrijf weergeven. 
 
Wie zijn wij? 
 
Wij maken tuinontwerpen in de regio Hoorn, maar ook buiten West-Friesland zijn wij actief van Alkmaar tot Amsterdam en Den Helder. 
 
Wij verzorgen niet alleen tuinontwerpen, maar hebben ook een hoveniersbedrijf: 
 
Na mijn opleiding heb ik bij verschillende bedrijven veel ervaring opgedaan (meer dan 25 jaar) met het maken van tuinontwerpen en de aanleg van tuinen. In 2001 ben ik mijn eigen bedrijf gestart in Hoogkarspel (omgeving Hoorn). U kunt bij ons terecht voor: Ontwerp en aanleg van dakterras of balkon ♦ (tuin)ontwerpen ♦ advies ♦ beplantingsplan ♦ projectbegeleiding ♦ tuinaanleg (compleet met bestrating, beschoeiing, metselwerk, etc.) ♦ tuinonderhoud 
 
Onze tuinontwerpen treft u bij zowel particulieren, als ook bij commerciële instellingen: 
 
Wij werken niet alleen voor particulieren, maar maken ook voor instellingen en bedrijven een (tuin)ontwerp en beplantingsplan. Wij leggen de bedrijfstuin compleet aan met bestrating, verlichting, parkeervoorzieningen en rustruimtes. Ook ontwikkelen wij landschappelijke groenconcepten en geven wij ondersteunende projectbegeleiding bij grote bouwprojecten. 
 
Wij leggen niet alleen de tuin aan, maar ontwerpen en bouwen ook tuingebouwen: 
Naast het maken van tuinontwerpen maken wij ook een ontwerp voor uw veranda, tuinhuis, fietsenstalling, of ander tuingebouw. Deze gebouwen leveren en bouwen wij op maat van steen of hout, compleet met tuinhaard, jacuzzi, etc. Zie onze website www.tuingebouwen.nl 
 
‘In mijn tuinontwerpen pas ik zo veel mogelijk wensen in een natuurlijke setting toe'.  
 
Hierdoor krijgt elk element iets vanzelfsprekends zonder dominant aanwezig te zijn. Of er in een tuin geleefd, gewerkt of er slechts naar gekeken wordt. Als ontwerper, maar ook als hovenier vind ik dat uw gevoel, uw beleving er in weerspiegeld moet worden. Het is tenslotte de plek waarin U verkeert!