Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Prop Beplantingswerken VOF in
Hoogerheide
[Terug naar plaats Hoogerheide]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VProp Beplantingswerken VOF
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Prop Beplantingswerken VOF
Voltweg 23
4631SR Hoogerheide

tel: 0164-613344

Extra informatie

De naam van Prop werd al in 1945 gevestigd. Aanvankelijk als aannemingsbedrijf dat zich vooral bezig hield met het opruimen van de Duitse barakken op de militaire vliegbasis Woensdrecht. Door de betrokkenheid bij de aanleg van de Rijksweg A58 in Zeeland wist Prop zich vanaf begin jaren 60 te ontwikkelen tot één van de grotere groenvoorzieningsbedrijven in de regio. De klantenkring breidde zich in de tussentijd uit met opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen en gemeenten. De aanleg van de snelweg A58 was voor Prop het begin van onderhoud en aanleg van openbaar groen langs wegen. Deze discipline is nog steeds een belangrijke factor binnen ons bedrijf.   
V.o.f. A. Prop Beplantingswerken is een typisch familiebedrijf hetgeen betekent dat wij veel waarde hechten aan een relatie met een opdrachtgever voor de lange termijn gericht op het leveren van continue kwaliteit en service. Het bedrijf is inmiddels eigendom van de 2de en 3de generatie. Begin jaren tachtig is begonnen om naast de grootgroenvoorziening zich ook steeds meer toe te leggen op hovenierswerkzaamheden. Met die stap werd het klantenbestand naast overheden uitgebreid met bedrijven en particulieren. 
 
Om beter in te spelen op de specifieke vraag uit de markt is begin 2006 de afdeling Prop Tuinen opgericht. Deze afdeling houdt zich specifiek bezig met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van particuliere tuinen, bedrijfstuinen en hoogwaardige groenvoorzieningen bij (semi-)overheidsinstellingen. Binnen Prop Tuinen zijn uitsluitend vakbekwame en ervaren hoveniers aanwezig die zich ter dege bewust zijn van het feit dat het leveren van kwaliteit een primaire vereiste is. 
 
Eind 2010 is de afdeling Prop Boomtechniek opgericht. Deze afdeling richt zich volledig op alle aspecten van boomverzorging. Door de specifieke kennis binnen deze afdeling (European Tree Technician en European Treeworker) kunnen wij inspelen op alle facetten, zowel qua uitvoering als advies, die betrekking hebben op specialistisch boombeheer. 
 
Met de afdelingen Prop Tuinen en Prop Boomtechniek is v.o.f. A. Prop Beplantingswerken uitgegroeid tot een multifunctioneel bedrijf in de groenvoorziening. De vaste medewerkers van Prop vormen een trouwe honkvaste kern binnen het bedrijf die al vele jaren voor ons werken. Het maakt hen tot specialisten met een grote vakkennis en ervaring waardoor bij onze klanten de kwaliteit wordt gegarandeerd die zij vragen.

Specialiteit
  • Boomverzorging 
  • Snoeien  
  • Tuinaanleg


Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud  
  • Ontwerp  
  • Renovatie