Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
StukArt Tuinen Hovenier in
Hoofddorp
[Terug naar plaats Hoofddorp]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VStukArt Tuinen Hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
StukArt Tuinen Hovenier
Jadelaan 105
2132XZ Hoofddorp

tel: 023-5612079

Extra informatie

StukArt Tuinen is een hoveniersbedrijf, opgericht 1 maart 1979 door Frans Stukart. Inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote organisatie waar kwaliteit en klantvriendelijk denken het belangrijkste is.   
U kunt bij ons terecht voor een creatief tuinontwerp, een deskundig tuinadvies, de vakkundige aanleg van de tuin en u kunt bij ons terecht voor het verzorgen en onderhoud van uw tuin of buitenterrein. 
 
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen en verzorgen van binnenbeplanting voor grote en kleine projecten. 
 
Wij bieden onze diensten zowel zakelijk als particulier aan. Ons team bestaat uit 22 vakkundig opgeleide medewerkers. 
 
De kracht van onze organisatie schuilt in de grote mate van flexibiliteit en het totaalproduct dat StukArt Tuinen u biedt. 
 
Het gebied waarin wij onze werkzaamheden uitvoeren bereikt een groot gedeelte van het noordelijke deel van de randstad, zoals Haarlemmermeer, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Vijfhuizen, Aerdenhout, Bloemendaal, Heemstede, Overveen, Landsmeer, Aalsmeer, Uithoorn, Diemen, Nieuwkoop, Abcoude en 't Gooi (Laren, Blaricum, Naarden). 
 
Indien u gebruik wilt maken van onze diensten of als u interesse heeft in een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact met ons opnemen

Specialiteit

Beplanting,   Boomverzorging,  
Snoeien,  
Tuinaanleg,  
Vijvers,  
Vlonders

Diensten

Aanleg,   Onderhoud