Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf Solid Garden in
Hillegom
[Terug naar plaats Hillegom]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Solid Garden
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Solid Garden
Albert Verweijlaan 88
2182 PX Hillegom

tel: 06-26252545

Extra informatie

Solid Garden is een hoveniersbedrijf in Hillegom.  Solid garden is actief op het gebied van tuinvormgeving, tuinaanleg, tuinonderhoud, aanleg van daktuinen, bestratingen, houtbewerking, aanleg van (zwem)vijvers, waterpartijen, beregeningsinstallaties, enz. 
 
De onderneming is in 2003 gestart door Adriaan Verschoor, die na jarenlange ervaring als werknemer en een gedegen hoveniersopleiding de keuze gemaakt heeft om zelfstandig te gaan ondernemen. 
Het was, en is, nog steeds een enorme uitdaging om een totaalpakket van iemands tuin te maken vanaf de eerste contacten tot en met de uitvoering. 
Solide staat bij ons hoog in het vaandel, en het is ons streven een tuin te realiseren, die kwaliteit en duurzaamheid uitstraalt. 
 
Wij bieden totaal concepten aan voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. 
 
Werkwijze 
 
Voorbereiding 
 
Solid Garden weet alles van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Maar hoe uw droomtuin eruitziet, weten wij niet meteen. Daar hebben wij u voor nodig. In het inventarisatie- of kennismakingsgesprek wil Solid Garden graag weten hoe u wilt leven in uw tuin en wat u mooi vindt (en wat niet). 
Het is handig om daar van tevoren al over na te denken, bijvoorbeeld aan de hand van tuin- en woontijdschriften en tuinboeken. Blader er eens doorheen om een indruk te krijgen van de verschillende stijlen en sferen. Noteer wat u mooi vindt en wat zeker niet mag ontbreken in uw droomtuin (bijvoorbeeld water, tuinhuis, dak of leiboom). 
 
 
Uitvoering 
 
In het inventarisatie- of kennismakingsgesprek krijgt Solid Garden een beeld van uw wensen en ideeën. Ook wordt duidelijk of het onderling klikt. Dat is belangrijk, want uw droomtuin is iets heel persoonlijks. 
 
Na het eerste gesprek gaat Solid Garden aan de slag