Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniers De Tekentuin in
Heemskerk
[Terug naar plaats Heemskerk]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers De Tekentuin
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers De Tekentuin
Professor Ten Doesschatestraat 189
1963 AV Heemskerk

tel: 0622917020

Extra informatie

Het bureau dat exclusieve tuinen, meubels en tuinobjecten ontwerpt en bouwt.   
De Tekentuin ontwerpt tuinen in vele stijlen van klassiek tot modern, klein en groot, voor particulier en bedrijf, en altijd met gevoel, passie en een grote dosis creativiteit. 
 
Onze visie op tuinen 
 
Een tuin is mooi wanneer deze goed aansluit bij uw gedachten over de uitstraling van een tuin. Het lijnenspel, de vlakken, de vormen, de balans en de beplanting dienen in een vorm te worden gegoten met uw droomtuin als resultaat. 
 
Een tuin is een buitenruimte waar men moet kunnen genieten, tafelen, spelen, kijken, ruiken en alle vier de seizoenen ervaren. 
 
De kracht van De Tekentuin is dat de tuinarchitect ook de ontwerpen kan uitvoeren. Juist deze vaardigheid en het gevoel, de passie en het vakmanschap maakt het concept van De Tekentuin uniek.