Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf in
Haulerwijk
Selecteer een hoveniersbedrijf in Haulerwijk
[Terug naar provincie Friesland]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacyOverzicht hoveniersbedrijven in Haulerwijk

Jan Boersma Hoveniersbedrijf
Elleboogsvaart 10
8433LT Haulerwijk

Extra informatie:
Jan Boersma Hoveniersbedrijf is ontstaan in 2003. Het bedrijf is gevestigd in Haulerwijk, een plaatsje op de grens van de 3 noordelijke provincies. De werkzaamheden van ons Hoveniersbedrijf bestaan o.a. uit: * Het geven van advies * Het maken van een tuinontwerp incl. beplantingsplan * Het aanleggen van uw tuin met o.a. vijvers, pergola`s en sierbestrating * Het onderhoud van uw tuin, zowel voor bedrijven als voor particulieren.
Hoveniersbedrijf Veas
Hoofdweg-Boven 46
8433LC Haulerwijk

hoveniersbedrijven in buurt van Haulerwijk

Thijs Grond en Groen Hoveniersbedrijf
Het Meer 213
8448GG Heerenveen

Extra informatie:
Grond: de hoofdtaak is geotechnisch boren. Dit houdt in dat er grond wordt geboord voor onderzoek (grondmonsters steken, grondlaag beschrijven en plaatsen van pijlbuizen), waterputten en milieu. Groen: het aanleggen van een nieuwe grasmat dan wel inzaaien of graszoden(rollen) leggen, aanleg sierbestrating, leveren van tuinbenodigdheden.
Ter Schure Hoveniersbedrijf
Rak 6
8446NA Heerenveen

Extra informatie:
Welkom bij Ter Schure Hoveniersbedrijf. Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf wat zich bezig houdt met alle werkzaamheden omtrent uw tuin. Ter Schure Hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden; • Ontwerpen van tuinen • Complete aanleg van tuinen • Renovatie van tuinen; beplanting, bestrating en .......
Hoveniersbedrijf Akkrum VOF
Ulbe Twijnstrawei 66
8491CH Akkrum

Extra informatie:
Hoveniersbedrijf Akkrum is sinds 1 februari 2009 actief in geheel Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van bestaande en pas aangelegde tuinen. Om een tuin ook mooi te houden is goed onderhoud van groot belang. Wij verzorgen het winterklaar maken van uw tuin, de diverse snoeibeurten en ook het algemene onderhoud door het jaar heen.
Koops Hoveniersbedrijven
Boekhorst 3
8431SR Oosterwolde

Extra informatie:
Zoekt u een betrouwbare partner voor uw tuinaanleg of tuinonderhoud? Hoveniersbedrijf Koops – uw tuinspecialist in Ooststellingwerf Wilt u uw tuin opnieuw aanleggen? Woont u in een nieuwbouwhuis en weet u niet waar u moet beginnen met de tuinaanleg? Of zoekt u iemand voor tuinonderhoud bij uw bedrijfspand? Met welke tuinvragen u ook .......


Plaatsen in omgeving van Haulerwijk

Hoornsterzwaag (1 hoveniersbedrijf)
Oosterwolde (6 hoveniersbedrijven)
Wijnjewoude (1 hoveniersbedrijf)Bent u een hovenier uit Haulerwijk of elders en wilt u hoveniers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Haulerwijk staan momenteel 2 hoveniersbedrijven vermeld.