Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf in
Halle
Selecteer een hoveniersbedrijf in Halle
[Terug naar provincie Gelderland]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacyOverzicht hoveniersbedrijven in Halle

Klanderman Boomkwekerij Hoveniersbedrijf
Heurneweg 12
7025CP Halle

Extra informatie:
Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op zowel het kweken van bomen als het uitvoeren van plantwerkzaamheden. Onze boomkwekerij richt zich op het kweken van laan en parkbomen, van kleine 2 jarige spil tot 25 jarige grote bomen. Met ons plantteam kunnen wij bomen groot of klein bezorgen en planten in elke tuin door heel Nederland. Verder .......

hoveniersbedrijven in buurt van Halle

Hoveniersbedrijf De Heesterhof
Everhardinkweg 5
7021MP Zelhem

Extra informatie:
Wij zijn lang geleden gestart als heesterkwekerij doch sinds vier jaar helemaal overgestapt op een totaal assortiment van al het groen voor de tuin. Door vragen van onze klanten hebben wij onze dienstverlening verder uitgebreid: onderhoud en aanleg van tuinen met alles erop en eraan - bestrating, schutting, tuinhuis. We hebben inmiddels een schat aan ervaring opgedaan!
Hoveniersbedrijf De Bosboom
Loordijk 8
7004HW Doetinchem

Extra informatie:
Hoveniersbedrijf De Bosboom in Doetinchem kenmerkt zich door een persoonlijke, praktisch gerichte aanpak dat kwalitatief goed werk levert. Als hovenier houden we ons bezig met tuinaanleg tuinonderhoud en alles wat hier bij komt kijken zoals bestrating, schuttingen plaatsen en het aanleggen van vijvers of waterpartijen.
Hoveniers Van Antwerpen
Doesburgseweg 3
7031AN Wehl

Extra informatie:
Hoveniers Van Antwerpen is een Hoveniersbedrijf gevestigd in Wehl. Het werkgebied ligt voornamelijk in de Achterhoek, maar ook daarbuiten zijn wij werkzaam. Wij zijn uw partner voor ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hanteren concurrerende prijzen. Wilt u informatie of een vrijblijvende .......
Hoveniersbedrijf 't Hof van Rome
Oude Kruisbergseweg 8
7021 LZ Zelhem

Extra informatie:
Onze werkwijze Allereerst maak ik een afspraak met u om uw tuinwensen te bespreken, en om u van advies te voorzien. Dan wordt de tuin opgemeten en eventuele bruikbare beplanting en materialen worden genoteerd. Met deze gegevens ga ik aan de slag en maak ik voor u een tuinontwerp welke geheel aan uw wensen voldoet. Als het ontwerp en de .......


Plaatsen in omgeving van Halle

Doetinchem (7 hoveniersbedrijven)
Wehl (3 hoveniersbedrijven)
Zeddam (2 hoveniersbedrijven)
Zelhem (3 hoveniersbedrijven)Bent u een hovenier uit Halle of elders en wilt u hoveniers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Halle staat momenteel 1 hoveniersbedrijf vermeld.