Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniers Chris van Schaik in
Haarlem
[Terug naar plaats Haarlem]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Chris van Schaik
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Chris van Schaik
Engelandlaan 316
2034NK, Haarlem

tel: 06-50814699

Extra informatie

Welkom bij uw Tuinplezier!   
Hoveniersbedrijf Tuinplezier is een kleinschalig bedrijf wat al vele jaren werkzaam is in de regio Haarlem. 
 
Vele tuinen in Haarlem, Heemstede, Overveen, Aerdenhout, Bennebroek, Lisse, Santpoort-Noord en Zuid, Velsen-Zuid en Noord, Driehuis, Beverwijk, Boesingeliede, Vijfhuizen Nieuw-Vennep en Hoofddorp zijn door ons aangelegd en/of ontworpen en/of worden onderhouden. 
 
De werkzaamheden bestaan niet alleen uit het (her)aanleggen van tuinen, maar ook groot onderhoud van bestaande tuinen (2 a 3 keer per jaar) en maandelijks onderhoud van door mij aangelegde tuinen. Ook kan Hoveniersbedrijf Tuinplezier het snoeien en kappen van bomen voor u verzorgen. Zie pagina werkzaamheden. 
 
In al de jaren heeft Hoveniersbedrijf Tuinplezier zeer goede contacten opgebouwd met dakdekkers, metselaars, grondwerkers en elektriciens. 
 
U ziet het, door mij in te schakelen word alles voor u geregeld wat met de tuin te maken heeft met maar 1 aanspreekpunt.Ik heb geen personeel in dienst zodat u zeker weet dat uw, aan mij doorgegeven wensen, ook zo zullen worden uitgevoerd. En u mij persoonlijk kan benaderen als u extra informatie wil. 
 
Ik beslis niet voor u welke materialen u moet kiezen, ik geef u daar wel een advies in en geef u adressen waar u de producten in het echt kan zien. Veelal hebben klanten al zelf een ontwerp gemaakt. Dit pas ik aan op basis van ervaring en kennis. 
 
Waarom bestaat Hoveniersbedrijf Tuinplezier? 
 
 
Ik beslis niet voor u welke materialen u moet kiezen, ik geef u daar wel een advies in en geef u adressen waar u de producten in het echt kan zien. Veelal hebben klanten al zelf een ontwerp gemaakt. Dit pas ik aan op basis van ervaring en kennis.  
 
Na mijn studie heb ik eerst een jaar bij een groot hoveniersbedrijf gewerkt. Hier ontdekte ik al snel dat veel van mijn collega’s “ja knikkers” zijn. Als een klant vroeg een plant te snoeien welke in die tijd van het jaar helemaal niet gesnoeid kon worden of welke bijna stond te bloeien, dan deden mijn collega’s het toch zonder advies te geven. 
 
 
Het was altijd “ja mevrouw”, “goed meneer” en als de klant weg was mopperden ze over de klant. 
 
Ik ben netjes tegen mijn klanten (veel onderhoud klanten heb ik al van dag 1, veelal oudere mensen), maar ik doe dingen die goed zijn voor de tuin en niet voor de klant. 
 
Eerlijkheid, degelijkheid en kwaliteit staan bij mij voorop. 
 
Ook werk ik alleen met duurzame producten, welke meestal duurder zijn, maar veel langer goed blijven. Mocht ik hierdoor het budget overschrijden dan stel ik andere (duurzame) producten voor of stel ik voor de werkzaamheden te verspreiden over meerdere seizoenen. 
 
Vaak word ik ook door klanten gevraagd voor heraanleg nadat een “goedkope” hovenier hun tuin verkeerd heeft aangelegd. Dan ben ik altijd weer blij dat ik mijn Hoveniersbedrijf Tuinplezier heb en dat ik de kwaliteit lever die hoort. 
 
Daarom geef ik ook garantie op mijn werk. 2 Jaar voor mijn werkzaamheden en dode materialen, 1 jaar voor beplanting (mits goed verzorgt natuurlijk). 
 
Niet voor niets voer ik de slogan “TUINPLEZIER” ik heb plezier in mijn werk en ik lever tuinplezier aan mijn klanten. 
 
Wij hebben een unieke werkwijze 
 
Indien u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen. Hoveniersbedrijf Tuinplezier komt dan bij u langs op het tijdstip dat het u uitkomt. Bij dit bezoek kunt u kijken in catalogussen voor bestrating, verlichting, schuttingen en speeltoestellen. Als u voor het gesprek al kunt aangeven wat u ongeveer wenst kan daar rekening mee worden gehouden met het mee te nemen folder materiaal. Deze folders zijn alleen als indicatie. Ik zal u altijd vragen om zelf ook nog bij, door mij aangegeven, bedrijven te gaan kijken om de producten in het echt te bekijken om uw definitieve beslissing te maken. Wij bespreken dan samen, door middel van een inventarisatie lijst, wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan word een duidelijk ontwerp gemaakt met een bijbehorende offerte. Door het ontwerp te combineren met de offerte kunt u direct zien wat dát ontwerp kost, met die gekozen materialen. Ik ben hier trouwens uniek in, geen enkel ander hoveniersbedrijf werkt via deze manier.  
 
Tuin werkzaamheden 
 
Hoveniersbedrijf Tuinplezier is een kleinschalig bedrijf wat al vele jaren werkzaam is in de regio Haarlem. De werkzaamheden bestaan niet alleen uit het (her)aanleggen van tuinen, maar ook maandelijks en jaarlijks onderhoud van bestaande tuinen. 
 
Missie en visie 
 
Ik heb plezier in mijn werk en ik lever tuinplezier aan mijn klanten. Eerlijkheid, degelijkheid en kwaliteit staan bij mij voorop, vandaar werk ik ook zonder winstoogmerk. Ook werk ik alleen met duurzame producten, welke meestal duurder zijn, maar veel langer goed blijven. 
 
Werkwijze 
 
Wij bespreken dan samen, door middel van een inventarisatie lijst, wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan word een duidelijk ontwerp gemaakt met een bijbehorende offerte. Door het ontwerp te combineren met de offerte kunt u direct zien wat dát ontwerp kost, met die gekozen materialen.

Diensten

Ontwerp  Aanleg 
Onderhoud 
Verlichting 220V of 12V 
Inclusief aanleg elektra in bijvoorbeeld een tuinhuisje 
Beregening / Drainage 
(Sier)bestrating 
Geen niet maatvaste gebakken walen 
Bomen kappen/snoeien 
Beplanting 
Het maken van een plan 
Gazon aanleg en onderhoud 
Metselwerk 
Van kleine omvang 
Vlonder / steiger / damwand 
Vijver 
Plaatsen speeltoestellen 
Schutting 
Berging 
Op maat gemaakt! 
Gevel