Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Catalpa Boomverzorging in
Haarlem
[Terug naar plaats Haarlem]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VCatalpa Boomverzorging
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Catalpa Boomverzorging
Van Twiskplein 1
2015HS Haarlem

tel: 023-5353782

Extra informatie

Catalpa Boomverzorging is de eenmanszaak van Mark Helsloot, gediplomeerd vakbekwaam boomverzorger.  Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit particuliere tuineigenaren, hoveniers en collega boomverzorgers. 
Heeft u één of meer bomen waar mogelijk iets aan gedaan moet worden, dan komen wij eerst vrijblijvend langs om de situatie op te nemen en om een idee van de prijs te geven. 
 
Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden wordt het werk alleen, met hulp van de boomeigenaar/-esse , met een hovenier of een collega boomverzorger uitgevoerd. 
 
Boomverzorging is een specialisme. En binnen dat specialisme houden wij ons hoofdzakelijk bezig met: diagnose stellen, advies, snoei en kap.

Specialiteit
  • Diagnose  
  • Advies  
  • Snoei  
  • Kap