Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Bolhuis hoveniers in
Grijpskerk
[Terug naar plaats Grijpskerk]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBolhuis hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Bolhuis hoveniers
Fazant 35
9843GA Grijpskerk

tel: 0594 764444

Extra informatie

Aanleg & renovatie   
Bolhuis Hoveniers is een all round hoveniersbedrijf. Dat betekent dat we alle voorkomende werkzaamheden in en om uw tuin kunnen uitvoeren. De aanleg van een compleet nieuwe tuin bijvoorbeeld. Maar ook renovatiewerkzaamheden, die gerust dé specialiteit van ons bedrijf genoemd mogen worden. Vertrekpunt is in alle gevallen het tuinontwerp, waarin alle elementen die in de tuin terug moeten komen zijn opgenomen. Zoals een terras, tuinhuisje, een vijver en alle andere mogelijke tuinornamenten, die na het uitzetten van het tuinplan hun plaats krijgen. Om de tuin zorgvuldig af te ronden kunnen we, in nauw overleg met u, een beplantingsplan maken die past bij de stijl van uw tuin. 
 
Is er sprake van een renovatieplan omdat u (een deel van) de tuin wilt opknappen, de tuin niet langer aansluit op uw nieuwe kijk op de tuin, er sprake is van een aanbouw of verbouwing van de woning of als de beplanting is uitgegroeid, dan kijken we altijd zorgvuldig naar de aanwezigheid van oude materialen als schuttingen, bestratingmateriaal en beplanting. In overleg met u herintegreren we ze graag in de nieuwe tuin, waarbij u ook nog eens flink op de kosten kunt besparen. 
 
Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe tuin of een renovatie, rekening houdend met uw wensen en budget maken we graag een vrijblijvende offerte.

Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud