Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf in
Enkhuizen
Selecteer een hoveniersbedrijf in Enkhuizen
[Terug naar provincie Noord-Holland]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacyOverzicht hoveniersbedrijven in Enkhuizen

Maartens Hoveniersbedrijven
Westeinde 94
1601BL Enkhuizen

Extra informatie:
Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Maartens is opgericht in 1945 te Enkhuizen en sinds 1980 in handen van Rieuwert Maartens. Zijn passie voor tuinen ontstond al op jonge leeftijd. Na een groenopleiding en verschillende werkkringen besloot hij 35 jaar geleden om van zijn passie zijn beroep te maken en zette daarmee de eerste stap in het hoveniersvak. .......
G.S Hoveniers
Admiraliteitsweg 28
1601 ED Enkhuizen

Extra informatie:
G.S Hoveniers is ontstaan na jaren plezier en ervaring in het hoveniersvak. Wij ontwerpen een tuin waarbij we luisteren naar uw wensen en adviseren u om tot het juiste tuinontwerp te komen. Wilt u na de aanleg rustig blijven genieten van uw tuin dan bieden wij u ook onderhoud aan. Wij geven uw tuin sfeer, uitstraling en verzorging zodat u er .......
Erwin van Breemen Buddleya Hovenier
Duizendroed 41
1602KT Enkhuizen

Extra informatie:
Uw hovenier uit Enkhuizen Noord-Holland Voor totale Tuinverzorging ◾tuinonderhoud ◾tuinontwerp ◾tuinaanleg Voor bedrijf, instelling en particulier.
Bellis Hoveniers
Seyndersloot 7
1602HB Enkhuizen

Extra informatie:
Bellis hoveniers kan op vele manieren iets voor u betekenen. Van het ontwerp en de aanleg van een compleet nieuwe tuin, tot het het aanleggen van uw vijver. U kunt ook heel eenvoudig en voordelig een onderhoudscontract met ons afsluiten. Voor het plaatsen van beschoeiing, een schutting, tuinhuisje of prieel bent u bij Bellis hoveniers ook aan .......

hoveniersbedrijven in buurt van Enkhuizen

Floridus Tuinontwerp en Adviescentrum
Het Woud 10
1688JE Nibbixwoud

Extra informatie:
Wij werken niet alleen in particuliere tuinen, maar ook voor bedrijven waar het buiten terrein onderhouden moet worden. Ook werken wij als onderaannemer bij de uitvoering van groenonderdelen op de meest uiteenlopende projecten. Kijk op onze site voor meer informatie, of maak een afspraak!
Van Veen Tuinontwerpen
Eikstraat 9
1623LP Hoorn

Extra informatie:
Van Veen Tuinontwerpen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen, dakterrassen, balkons en interieur beplanting voor particulieren, bedrijven en instanties. Van Veen Tuinontwerpen onderscheidt zich door een persoonlijke werkwijze met duidelijke afspraken, goede planning en uitstekende nazorg.
Alex de Jonge Hovenier
Hugo de Grootsingel 35
1611ZP Bovenkarspel

Extra informatie:
Wij zijn een klein vakkundig hoveniersbedrijf dat alle werkzaamheden zelf uitvoerd . Ons bedrijf bestaat reeds 15 jaar en voornamelijk werkzaam in westfriesland / kop van Noordholland. Alle werkzaamheden kunnen door ons worden verzorgd zoals tuinontwerp , bestrating , beplanting , schutting vijver , vlonder , pergola , grondwerk noem maar .......
Jos Vriend Tuinarchitectuur
De Gouw 105
1616DC Hoogkarspel

Extra informatie:
Jos Vriend Tuinen verzorgt al meer dan 25 jaar ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie voor particulieren,bedrijven en overheids instellingen. Het bedrijf weet uw wensen zorgvuldig te vertalen in een eigenzinnig en exclusief resultaat, ongeacht de stijl. Formeel, strak en gestileerd of juist informeel en grillig. Maar altijd zodanig dat uw tuin rust uitstraalt.


Plaatsen in omgeving van Enkhuizen

Andijk (1 hoveniersbedrijf)
Bovenkarspel (2 hoveniersbedrijven)
Grootebroek (1 hoveniersbedrijf)
Hoogkarspel (6 hoveniersbedrijven)
Wervershoof (1 hoveniersbedrijf)Bent u een hovenier uit Enkhuizen of elders en wilt u hoveniers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Enkhuizen staan momenteel 4 hoveniersbedrijven vermeld.