Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Tuinspecialist P J Hazenoot in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Waddenzeelaan 27
5628HA Eindhoven

tel: 040-2461049

Extra informatie

De Tuinspecialist is een hoveniersbedrijf in Eindhoven dat zich al ruim 15 jaar bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.    
Steeds meer mensen ervaren de tuin als een verlengstuk van hun huis, en vinden het belangrijk dat de tuin volgens hun eigen wensen, op een professionele manier is aangelegd, zodat zij er optimaal plezier aan kunnen beleven.  
 
De Tuinspecialist is u hierbij graag van dienst en wil graag een tuin realiseren die echt uw tuin is, en waarin u zich thuis voelt! 
 
De Tuinspecialist 
 
◾Kennismaking 
◾Bespreken van de schets / offerte 
◾Beplantingsplan 
◾Uitvoering van de werkzaamheden 
◾Onderhoud van uw tuin 
◾Meer informatie / Contact 
 
 
Kennismaking 
 
Wanneer u ons inschakelt om ons bij uw plannen te betrekken, maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We bespreken dan uw wensen en de Tuinspecialist bekijkt de huidige situatie van uw tuin. (ligging van de tuin, bereikbaarheid, grondsoort etc.)  
 
Dit gesprek is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. U kunt tijdens of na dit gesprek beslissen de Tuinspecialist een schetsontwerp van uw tuin te laten maken, eventueel direct al met een bijbehorende offerte. 
 
 
Bespreken van de schets / offerte 
 
De Tuinspecialist maakt met u een afspraak voor het bespreken van de schets. U kunt bekijken of deze beantwoordt aan uw wensen en verwachtingen. Natuurlijk kan de schets nog aangepast worden. De Tuinspecialist zal zijn ontwerp en de gemaakte keuzes toelichten. Ook zal hij u informeren en adviseren bij uw keuze voor materialen (zoals bestrating) en beplanting.  
 
Met betrekking tot het gebruik van materialen zijn een aantal dingen van belang: 
 
◾Welke materialen vindt u mooi 
◾Passen deze materialen in uw tuin en bij de stijl van uw huis 
◾Wat zijn de eigenschappen van de gekozen materialen (kwaliteit, onderhoud) 
◾Passen de materialen in uw budget 
 
 
Beplantingsplan 
 
Het is belangrijk om een goed beplantingsplan te maken. Hierbij zijn uiteraard uw wensen leidend, maar het is belangrijk dat de planten bij elkaar passen en dat goed wordt nagedacht over de eigenschappen zoals groei, bloeiwijze en onderhoud van de beplanting. Een verkeerde beplanting kan ervoor zorgen dat uw tuin uitgroeit tot een verwilderde en onoverzichtelijke jungle. De Tuinspecialist zal u ook hierbij informeren en adviseren. 
 
 
Uitvoering van de werkzaamheden 
 
Wanneer het ontwerp definitief is en u akkoord gaat met de offerte, zal de Tuinspecialist met u afspreken wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. 
 
Onderhoud van uw tuin 
 
Veel mensen willen een ‘onderhoudsvrije’ tuin. Maar ook al is het weinig, elke tuin heeft onderhoud nodig. De Tuinspecialist kan u hierbij adviseren als u dit zelf wilt doen. Uiteraard kunnen wij ook (een gedeelte van) het onderhoud zoals snoeien, onkruidvrij houden en bemesten voor u verzorgen. De Tuinspecialist maakt met u een afspraak om te bekijken welk onderhoud nodig is. Dit bezoek is kosteloos en vrijblijvend. U ontvangt hierna een offerte m.b.t. de te verrichten werkzaamheden. 
 
Meer informatie / Contact 
 
U kunt contact met ons opnemen als u meer informatie wilt, of als u een afspraak wilt maken. U kunt ons bellen, of uw gegevens achterlaten op het contactformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.