Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijven Giel van der Palen in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijven Giel van der Palen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijven Giel van der Palen
Sliffertsestraat 18
5657AR Eindhoven

tel: 040-2516677

Extra informatie

Welkom bij Hoveniersbedrijven Giel van der Palen   
Een tuin kan bijzonder kindvriendelijk zijn, maar de aanleg ervan en de zorg ervoor zijn bepaald geen kinderspel. Uw tuin heeft een kennersoog nodig. Of het nu gaat om aanleg, onderhoud of renovatie van een tuin. 
 
•U gaat binnenkort een nieuwe woning betrekken? 
•U wilt een meer natuurlijke woonomgeving? 
•U bent uitgekeken op uw huidige groenvoorziening? 
•U krijgt binnen afzienbare tijd meer tijd tot uw beschikking? 
•U krijgt het nog drukker dan voorheen? 
•U wilt uw kinderen de ruimte geven? 
•U krijgt uw kleinkinderen op bezoek? 
 
Hoveniersbedrijven Giel van der Palen is uw partner. 
 
 
Ons bedrijf 
 
 
Uw tuin, onze zorg! 
 
Hoveniersbedrijven Giel van der Palen is een veelzijdig bedrijf dat naam heeft gemaakt op het gebied van het aanleggen en onderhouden van tuinen bij bedrijven en particulieren. 
 
Wij zijn een “erkend hoveniersbedrijf” dat alles op het gebied van tuinen voor u kan realiseren, van het leveren van een idee tot oplevering van een gerealiseerd project. Dit kan variëren van een balkontuin tot een landschappelijke tuin. 
 
Sinds de oprichting in 1987 is het bedrijf langzaam gegroeid naar de huidige omvang. Een team van 12 enthousiaste en vakbekwame hoveniers. Om het werk efficiënt en vakkundig uit te voeren beschikken wij over de benodigde machines. 
 
In 2012 hebben we met de Wilde Weelde Wereld op de Floriade de 1e prijs gewonnen in de categorie tuinen. Het spreekt voor zich dat we daar heel trots op zijn. 
 
In 2013 zijn we uitgeroepen tot de “Duurzaamste Hovenier” en haalden we zilver bij de verkiezing van de “Duurzaamste tuin”. Voor 2014 zijn we opnieuw genomineerd voor die prijs.