Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hovenier Groen!! in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Groen!!
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Groen!!
St Leonardusstraat 20
5614EH Eindhoven

tel: 06-12860681

Extra informatie

Onderhoud   
Groen in de woonomgeving en een goed onderhouden tuin zijn erg belangrijk. Niet alleen voor uw gezondheid en welzijn, maar ook voor de waarde van uw woning. Regelmatig tuinonderhoud kost tijd. Vaak is er geen tijd om de tuin goed te onderhouden. Gras maaien, struiken snoeien, bomen snoeien of bomen kappen vraagt ook om deskundigheid. Niet iedereen is een tuinman of hovenier. 
 
Hovenier Groen!! tuinonderhoud 
 
Bent u op zoek naar een tuinman voor uw tuinonderhoud in Eindhoven of Zuid-Oost Brabant? Stelt u prijs op prettig contact, deskundigheid en een aantrekkelijke prijs? Hovenier Groen!! tuinonderhoud biedt een helpende hand om uw tuin weer mooi op orde te krijgen en verzorgt een breed scala aan groene diensten: 
 
◦bladruimen 
◦onkruidvrij maken 
◦heesters en struiken snoeien 
◦bomen snoeien 
◦bomen kappen 
◦gras maaien 
◦beplanten 
◦border onderhoud