Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hovenier Custom Gardens in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Custom Gardens
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Custom Gardens
Leest 10
5641ND Eindhoven

tel: 06-50228879

Extra informatie

Hovenier Custom Gardens   
Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij diverse gerenommeerde hoveniers ben ik in 2012 gestart met mijn eigen bedrijf. Hovenier Custom Gardens biedt betaalbare tuinen voor elk budget. Of het nu simpel of exclusief moet zijn. Voor iedereen is een tuin op maat mogelijk! 
 
Voor zowel tuinaanleg als jaarlijks tuinonderhoud kunt u bij Custom Gardens terecht. In mijn portfolio ziet u een sfeerimpressie van enkele gerealiseerde projecten, zoals bestrating, gazon aanleg, luxe borders, onderhoud en complete tuinen. 
 
Mijn klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven. Voor een offerte kunt u met mij vrijblijvend een afspraak maken. Ik kom dan persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvende intake! 
 
Hovenier Custom Gardens is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf uit Eindhoven opgericht door Joost van den Nieuwenhoff. Na de opleidingen en stages die ik succesvol heb doorlopen ben ik ervaring op gaan doen bij verschillende gerenommeerde hoveniersbedrijven. Mijn eigen visie wilde ik verder uitbouwen en ben daarom op 1 Mei 2012 gestart met Custom Gardens. 
 
Hovenier Custom Gardens is een hoveniersbedrijf dat zich onderscheidt op vele punten met de traditionele werkwijze. 
Ik bied een frisse kijk op uw tuin en maak hierbij gebruik van de nieuwste technieken en materialen. 
 
De onderscheidende kracht van Hovenier Custom Gardens is dat ik uitgebreide uitleg geef en transparantie biedt in offertes en documentatie. Kwaliteit en vakmanschap staan bij mij hoog in het vaandel. Ik bied voor iedereen een tuin op maat!