Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
De Koning Tuinen Hoveniersbedrijf in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VDe Koning Tuinen Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
De Koning Tuinen Hoveniersbedrijf
Haagbeemd 57
5641NB Eindhoven

tel: 06-38159593

Extra informatie

De Koning Tuinen Hoveniersbedrijf is een tuinonderhoudsbedrijf dat vooral gespecialiseerd is in   het dagelijks onderhoud van al het groen bij particulieren en bedrijven.  
Ons werkgebied is de grotere regio rondom Eindhoven.  
Voorkomende klussen zoals bv dakgoten schoonmaken of sneeuwschuiven behoren ook tot de mogelijkheden.  
 
Genieten van de tuin, dat wil toch iedereen! Elk seizoen heeft zijn eigen karakter, ieder de moeite waard.  
Maar misschien heeft u het druk met alle andere dagelijkse bezigheden en komt u niet aan het onderhoud toe. Of er zijn andere redenen waarom het u niet lukt om de tuin op orde te houden. Dan wordt het ook moeilijker om te genieten.  
Ik kom het tuinwerk graag voor u uit handen nemen. Het is ook mogelijk dat ik een deel van het onderhoud voor mijn rekening neem. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. 
 
Werkwijze 
 
Iedereen met een tuin wil deze mooi, gezond en functioneel hebben, het hele jaar rond!  
De Koning Tuinen Hoveniersbedrijf kan u helpen uw tuin mooi te houden, aan te passen, aan te leggen of helemaal te renoveren.  
Het mooiste vind ik het om sámen met u een plan op te tekenen, de tuin te veranderen, aan te leggen en te onderhouden. U kunt zelf kiezen wat we samen doen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen maar van de tuin te genieten en ons het werk laten doen. 
 
Fases  
 
In fases werken heeft duurzame en financiële voordelen. Het natuurlijke proces van bodem, planten en dieren krijgt alle tijd om op gang te komen. Dit versterkt de balans en biodiversiteit in de tuin op de lange termijn. De plannen en ideeën kunnen groeien en veranderen. De kosten worden gespreid en verminderd door de tuin de kans te geven zich zelf te ontwikkelen. 
 
Belangrijk  
 
Goede duurzame materialen en plantgoed. Ecologisch verantwoord tuinieren, zonder verspilling. Dit zijn belangrijke punten voor mij. Dit is mogelijk met weinig extra kosten. Op termijn is deze werkwijze zelfs betaalbaarder.  
Onze werkwijze zorgt ervoor dat de planten gezonder blijven en minder onderhoud vragen. Zo zult u op langere termijn geld besparen.  
Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk genieten van de tuin!