Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hovenier Chris van Egmond in
Deventer
[Terug naar plaats Deventer]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Chris van Egmond
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Chris van Egmond
Oudegoedstraat 127
7413EC Deventer

tel: 0570-590156

Extra informatie

Op zoek naar tuintips?    
Uw (nieuwe) tuin is als uw favoriete kledingstuk: hij is helemaal naar uw smaak; het ontwerp past bij u, hij zit lekker en u heeft er oneindig lang plezier van. 
 
Van Egmond Hoveniersbedrijf staat garant voor de volledige verzorging van uw tuin. Of het nu gaat om ontwerp en aanleg of om vakkundig onderhoud. Van Egmond bekommert zich om uw tuin en zorgt ervoor dat deze ‘naadloos’ bij u past. 
 
Graag komen wij – vrijblijvend – bij u langs om de mogelijkheden voor het realiseren van uw tuinwensen met u te bespreken. 
 
Bel 0570 590156 of stuur ons een mail voor het maken van een afspraak 
 
In 2000 begon Chris van Egmond, met een bus vol gereedschap en enige ervaring op het gebied van bestrating, met zijn Hoveniersbedrijf. In de loop der jaren is zijn klantenkring sterk gegroeid en heeft Chris – afhankelijk van het seizoen – versterking gekregen van vier vakkundige medewerkers. Hij kan inmiddels iedere tuinklus aan. 
 
Het bedrijf kenmerkt zich door flexibiliteit, snelheid en korte lijnen. Chris is er aan gewend om topprestaties te leveren. Zowel in zijn professionele leven als hovenier als in zijn vrije tijd - als succesvol volleybaltrainer - is hij onvermoeibaar bezig met het verbeteren van de kwaliteit. Gaat u met Hoveniersbedrijf Van Egmond in zee, dan bent u verzekerd van topkwaliteit tegen concurrerende tarieven ! 
 
Diensten 
 
Wij kunnen al uw tuinwensen voor u vertalen: Klein of groot onderhoud ? Wij doen het graag voor u. Een heel nieuwe tuin ? Wij maken graag een ontwerp voor u. Eigen ontwerp ? Dan leggen wij uw droomtuin graag deskundig voor u aan. U wordt – afhankelijk van uw wensen – nadrukkelijk betrokken bij ontwerp of uitvoering: 
 
U ziet dus uw tuin stap voor stap groeien en bloeien.

Specialiteit
  • Bestrating  
  • Natuursteen  
  • Snoeien