Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
P vd Eijk Hovenier in
Den Hoorn
[Terug naar plaats Den Hoorn]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VP vd Eijk Hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Tuin(en)
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
P vd Eijk Hovenier
Tramkade 14
2635BB Den Hoorn

tel: 015-3809173

Extra informatie

HOVENIERSBEDRIJF P. van der Eijk   
Hoveniersbedrijf P. van der Eijk is gespecialiseerd in tuinaanleg: particuliere tuinen, openbaar groen, bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen. Onze hoveniers zijn vakmensen met oog voor detail. Zij hebben ruime ervaring in het zorgvuldig aanleggen van alle soorten kwaliteitstuinen. Goede communicatie met de opdrachtgevers, een nette werkwijze en degelijke afwerking staan daarbij centraal. Hoveniersbedrijf P. van der Eijk is lid van branchevereniging VHG en is Groenkeur gecertificeerd (tuinaanleg en tuinonderhoud). 
 
Heeft u een vraag voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of door middel van een informatieaanvraag! 
 
Betrouwbaarheid en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Wij komen onze afspraken na. Wij werken met beleefde en goed opgeleide vakmensen. U kunt rekenen op een vaste contactpersoon en vaste medewerkers. 
 
Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden voor uw tuin met u te bespreken!

Specialiteit
  • Bestrating  
  • Natuursteen  
  • Sierbestrating