Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hof Tuinen Hoveniersbedrijven in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHof Tuinen Hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hof Tuinen Hoveniersbedrijven
Driebergenstraat 257
2546BG Den Haag

tel: 06-81788564

Extra informatie

Hof Tuinen Hoveniersbedrijven is een hoveniersbedrijf gevestigd in Den Haag en kenmerkt zich door creativiteit, vakmanschap en kwaliteit.    
 
Alle benodigde vakkennis en meer dan 10 jaar ervaring zijn in huis om een tuin zo te realiseren of te onderhouden zoals u het wenst. 
 
U kunt bij Hof Tuinen Hoveniersbedrijven hoveniers terecht voor: tuinadvies, tuinonderhoud, (sier)bestrating, tuinaanleg, vijveraanleg, grondverbetering, terras; kortom alles wat u in en om de tuin tegen kunt komen. Voor het ontwerpen van uw tuin werkt Hof Tuinen Hoveniersbedrijven samen met ontwerpster Ingrid Piek (http://www.piekobello.nl/). 
 
Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een eerste kennismaking, bespreking van de mogelijkheden en een inventarisatie van uw wensen. Vervolgens komen wij, geheel vrijblijvend, met een passend voorstel.