Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniers Paul Elbers in
Cuijk
[Terug naar plaats Cuijk]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Paul Elbers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Paul Elbers
Kovel 34
5431 ST Cuijk

tel: 0485 - 315116

Extra informatie

Hoveniers Paul Elbers is een ervaren, dynamisch en creatief bedrijf. Wij zijn actief op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud van zowel kleine als grote tuinen voor particulier en bedrijfsleven.   
Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Iedere opdracht is weer een uitdaging om samen met u als klant tot een goed eindproduct te komen. Op onze website vindt u informatie en adviezen over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het verwezenlijken van uw droomtuin. 
 
Betrokken, creatief en vooruitstrevend: dat is Hoveniers Paul Elbers. Mijn passie om ooit een eigen bedrijf te starten in het hoveniersvak is op 4 februari 2003 werkelijkheid geworden. Door de inmiddels ruime ervaring en het vooruitstrevende karakter van ons bedrijf is hedendaags sprake van een gezonde onderneming met zes enthousiaste werknemers. 
 
Wij kunnen u in alle facetten van het hoveniersvak adviseren en voor u verzorgen, zoals tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud (van zowel kleine als grote tuinen voor particulieren en bedrijven), grondwerk, (sier)bestrating, beregening en verlichting, boomverzorging en nog veel meer. Het plaatsen van materialen, zoals aanbrengen van afscheidingen, hekwerken, vijver en waterelementen, vlonders, beschoeiingen, pergola's en tuinhuisjes en het plaatsen van natuurlijke materialen, zoals de aanleg van een gazon, het plaatsen van hagen, bomen, heesters en vaste planten kan door ons worden verzorgd. Hierdoor is het mogelijk om uw droomtuin in zijn geheel door ons te verwezenlijken. 
 
Met gedisciplineerde, enthousiaste vakmensen en een uitgebreid modern machinepark wordt bij ons snel en efficiënt gewerkt. Dit is terug te zien in onze prijzen, waarbij kwaliteit gewaarborgd blijft.