Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Spaans & Zn Hovenier in
Bussum
[Terug naar plaats Bussum]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VSpaans & Zn Hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Spaans & Zn Hovenier
Meentweg 19/20A
1406KB Bussum

tel: 035-6913784

Extra informatie

Spaans Hoveniers voor aanleg en onderhoud van uw tuin   
Spaans HoveniersSpaans Hoveniers bestaat al ruim honderd jaar en heeft in die tijd een gedegen historie en een lange ervaring opgebouwd. Deze ervaring is opgedaan in het groene Gooi en omstreken.  
 
Van ´vader op zoon´ is Spaans Hoveniers bekwaam in het ontwerpen, inrichten en onderhouden van tuinen, groenvoorzieningen, afscheidingen, tuinverlichting, bestratingen, vijvers en beregeningssystemen. Spaans Hoveniers heeft een grote klantenkring op de particuliere maar ook op de zakelijke markt. Mocht u vragen hebben over een bestaande tuin, een renovatie van uw tuin of de aanleg van een nieuwe tuin neem dan gerust contact met ons op.  
 
Wij zijn maandag tot en met zaterdag te bereiken onder telefoonnummer 035-6913784. 
 
Daarnaast kunt u op vrijdag en zaterdag in ons tuincentrum, gelegen aan de Meentweg 20a te Bussum, terecht voor advies en de verkoop van tuinartikelen. Voor meer informatie kijkt u onder tuincentrum.  
 
Wilt u uw tuin veranderen? Of bent u toe aan een geheel nieuwe tuin?  
Wij verzorgen het voor u! 
 
Ook het ontwerpen en aanleggen van een tuin valt binnen onze werkzaamheden. Mocht u zelf een ontwerp hebben dan kunnen wij in overleg dit idee voor u realiseren. Bovendien hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de aanleg van verschillende stijlen. 
 
Voor onderhoudswerkzaamheden aan uw bestaande tuin bent u bij ons ook aan het goede adres. Dat kan bijvoorbeeld één of meer malen per jaar plaats vinden, maar ook op basis van een compleet onderhoudsplan inclusief jaarbegroting. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van het gazon, snoeiwerkzaamheden, bemesting van de tuin en het controleren van de sproei installatie en tuinverlichting. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor boomverzorging en het kappen van bomen.  
 
Tevens zijn wij aangesloten bij Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (V.H.G.). De VHG is een branchevereniging die de belangen behartigt van hoveniersbedrijven. VHG ondersteunt hoveniersbedrijven in de bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving.  
De V.H.G voegt door haar diensten iets toe aan de kwaliteit van leven. Namelijk, het realiseren van een kwalitatief hoogwaardige groene ruimte.