Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hovenier B-Vier in
Breda
[Terug naar plaats Breda]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier B-Vier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier B-Vier
Laan van Mertersem 15
4813 GG Breda

tel: 076-520 3909

Extra informatie

Bevlogen en Bekwaam in BomenBeheer    
B-vier is een bedrijf gespecialiseerd in alle boomgerelateerde werkzaamheden. Voorbeelden zijn boomtechnisch advies, boomveiligheidscontroles, snoeien, kappen, vellen, rooien, planten en verplanten. Door achtergrond, vakdiploma’s en regelmatige scholing is B-vier een echte boomspecialist.  
 
Voor elke klant zoekt B-vier een oplossing op maat. Dat geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. B-vier heeft geen zware staf. Dat maakt B-vier flexibel en houdt de kosten laag. Ook kunnen klanten er op rekenen dat ze bij B-vier altijd dezelfde contactpersoon treffen.  
 
B-vier wil de zorg voor de natuur zo ver mogelijk doorvoeren in haar bedrijfsvoering. Dit komt tot uiting in het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen, afbreekbare kettingzaagolie en speciale benzine voor de machines. Waar mogelijk gebruikt B-vier planten die biologisch zijn geteeld.  
 
Sommige klanten werken graag zelf in een tuin en zoeken iemand die daarbij begeleiding of advies kan geven. Anderen willen een bedrijf dat alle werkzaamheden voor hen uitvoert. B-vier biedt beide mogelijkheden.