Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
De Plukkerij Hovenier in
Bosschenhoofd
[Terug naar plaats Bosschenhoofd]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VDe Plukkerij Hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
De Plukkerij Hovenier
Margrietstraat 27
4744 AJ Bosschenhoofd

tel: 06-83899456

Extra informatie

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij, Ilse Rood en Anja Peters, zijn 2 zussen die allebei erg veel van tuinieren houden. Toen wij nog op de ouderlijke boerderij woonden droomden we ervan om een eigen bedrijfje te beginnen op de boerderij. We hadden toen nog geen idee wat het zou moeten worden en het bleef een droom.   
Totdat ik in 2003 besloot een hoveniersopleiding te gaan volgen en het idee ontstond , na het lezen van een artikel in een tijdschrift, om een pluktuin te beginnen.  
 
De liefde voor tuinieren en de droom van een eigen bedrijf kwamen hier samen. We kunnen echter nog niet meteen beginnen met onze plannen, want voor een grote tuin heb je een stukje grond nodig en dat hadden we nog niet. In 2007 voltooide ik de hoveniersopleiding en mag ik mij vakbekwaam hovenier noemen. Inmiddels ben ik in 2006 verhuisd naar Bosschenhoofd omdat we hier de juiste plek voor de pluktuin vonden. In 2008 kan er gestart worden met de pluktuin. Het begint met het uitzoeken en bestellen van de zaden. Het is moeilijk om te kiezen uit het grote aanbod, maar de voorpret is groot.