Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf in
Borger
Selecteer een hoveniersbedrijf in Borger
[Terug naar provincie Drenthe]


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy


hoveniersbedrijven in buurt van Borger

Hilverts Hoveniersbedrijf
Veenhuizerweg 7
9591TB Onstwedde
Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij Volders
Kerklaan 15
9591 AH Onstwedde
Marc Heller Hoveniersbedrijven
Roelagerweg 10
9561 TR Ter apel

Extra informatie:
Uw tuin is uw visitekaart van uw huis of bedrijf. Tevens is het een plek om tot rust te komen en van te genieten in al haar vormen groot of klein. Voor de ene persoon moet een tuin rust uitstralen, voor de ander moet het een heerlijke veilige "speelplek" zijn voor de kinderen, voor weer een ander een grote waterpartij, zwembad, etc., .......
Hoveniers De Roo Drente BV
Ampereweg 6
9503GS Stadskanaal

Extra informatie:
Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. is een bedrijf met circa 50 werknemers dat zich voornamelijk bezighoudt in de groenvoorzienings- en hovenierssector. Familiebedrijf Wij zijn een familiebedrijf dat inmiddels alweer de derde generatie aan het roer heeft. In 1994 nam de huidige directie het stokje over. Op dat moment waren er acht mensen .......
Wout van Veen Hoveniers
Munnekemoer West 19
9561NJ Ter Apel
Snoek Groenbureau
Venneweg 8
9541XN Vlagtwedde

Extra informatie:
Groenbureau Snoek is een eenmansbedrijf op het gebied van tuin ontwerp, aanleg en onderhoud. Een tuin ontworpen door Groenbureau Snoek valt direct op. Het is als een visitekaartje voor uw huis. Groenbureau Snoek kan ook de renovatie voor u verzorgen. Hiervoor wordt een taakomschrijvende offerte gemaakt.


Plaatsen in omgeving van Borger

Nieuw buinen (2 hoveniersbedrijven)
Onstwedde (2 hoveniersbedrijven)
Stadskanaal (4 hoveniersbedrijven)
Ter apel (2 hoveniersbedrijven)
Vlagtwedde (2 hoveniersbedrijven)Bent u een hovenier uit Borger of elders en wilt u hoveniers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Borger staat momenteel 1 hoveniersbedrijf vermeld.