Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Terrein en Groenvoorziening T & G BV in
Bodegraven
[Terug naar plaats Bodegraven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VTerrein en Groenvoorziening T & G BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Terrein en Groenvoorziening T & G BV
Henri Dunantweg 7
2411NJ Bodegraven

tel: (0172) 615242

Extra informatie

T&G neemt u alle zorg voor groen en terrein uit handen:    
Bedrijfsterrein of zorgpark? Met T&G is het altijd een perfect visitekaartje; een fijne plaats om buiten te zijn. We leggen de basis en verzorgen het grondwerk, de bestrating en de riolering of de complete aanleg van uw daktuin. Met onze expertise op het gebied van boomverzorging en onkruidbestrijding bent u verzekerd van uitstekend en verantwoord onderhoud. Met het juiste materieel op het juiste moment bewaken wij uw veiligheid en die van uw mensen met effectieve gladheidsbestrijding! 
 
Uw speelplaatsen zijn niet alleen veilig ingericht maar worden ook zorgvuldig plaagdiervrij gehouden. Onze deskundige en betrokken medewerkers vormen een vaste ploeg die het perfecte onderhoud van uw begraafplaatsen waarborgt. 
 
Dat doen we al sinds 1973 voor het bedrijfsleven, de zorg en de industrie, (semi-)overheid en particulieren in geheel Nederland. 
 
Terreininrichters met passie, kennis en visie 
 
T&G ontwerpt, realiseert en onderhoudt uw terrein en uw groenvoorziening. We verzorgen bijvoorbeeld de aanleg van het groen rond uw bedrijfspand, regelen grootschalige onkruidbestrijding, doen calamiteitenonderhoud en plaagdierbestrijding of ontwerpen de inrichting van een veilige speelplaats. Dat doen we al sinds 1973 voor het bedrijfsleven, industrie, overheid en particulieren in geheel Nederland. 
 
Missie 
 
T&G wil groen en terrein effectief en efficiënt realiseren en onderhouden. Daarbij pakken wij daadwerkelijk alle bijkomende werkzaamheden op zodat onze klanten over één aanspreekpunt voor hun totale buitenruimte beschikken. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is nadrukkelijk deel van onze missie. 
 
Landelijk netwerk 
 
Klanten in geheel Nederland kunnen door ons gedegen netwerk vertrouwen op onze professionele dienstverlening. Er is altijd een groenspecialist van T&G dichtbij. U krijgt snel antwoord op uw vraag, daarvoor staan de korte lijnen binnen onze platte organisatie garant. 
 
Veilig, innovatief, duurzaam 
 
Meedenken met onze klanten is het sleutelbegrip van T&G. Onze dienstverlening sluit aan op uw behoeften. Dat leidt – al meer dan 40 jaar – tot innovatieve oplossingen. Zoals het schapenbeheer bij tankdijken en daktuinen met detectie voor waterlekkage. Techniek is belangrijk maar mensen maken het verschil. Daarom investeert T&G in opleiding en veiligheid van de medewerkers. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de opleiding en veiligheid van onze medewerkers die op locatie in de petrochemie werken. Het belang van veilig werken is stevig verankerd in onze organisatie: T&G was ooit de eerste groenspecialist met VCA **-certificaat. Inmiddels is dit uitgebreid tot VCA-P. Aandacht voor milieu en duurzaamheid zit in ons DNA. We investeren bij voorkeur in milieusparende oplossingen. Ons organisch afval wordt bijvoorbeeld aangeboden voor energieopwekking. 
 
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 
 
T&G hecht bijzonder veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een logisch gevolg daarvan is dat ons bedrijf werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook is T&G Erkend Opleidingsbedrijf. Bij ons krijgen jonge mensen kans om zich tot all round groenspecialist te ontwikkelen. Onze relaties kunnen rekenen op de inzet van uitstekend opgeleide en gemotiveerde medewerkers die staan voor ‘hun’ projecten.