Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf in
Blokker
Selecteer een hoveniersbedrijf in Blokker
[Terug naar provincie Noord-Holland]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacyOverzicht hoveniersbedrijven in Blokker

Holland Hoveniers
Westerblokker 146/A
1695AL Blokker

Extra informatie:
Als kleine jongetjes stonden we al met onze laarzen in de klei. In de vrije uren en in de vakantieperiode waren we altijd te vinden op het bedrijf van onze vader. We kregen geen voorkeursbehandeling maar begonnen van onderaf aan.De degelijke basis van Wim Vis, voorheen ook bekend als tuincentrum Vis, heeft ons als gebroeders de afgelopen jaren .......

hoveniersbedrijven in buurt van Blokker

Floridus Tuinontwerp en Adviescentrum
Het Woud 10
1688JE Nibbixwoud

Extra informatie:
Wij werken niet alleen in particuliere tuinen, maar ook voor bedrijven waar het buiten terrein onderhouden moet worden. Ook werken wij als onderaannemer bij de uitvoering van groenonderdelen op de meest uiteenlopende projecten. Kijk op onze site voor meer informatie, of maak een afspraak!
Van Veen Tuinontwerpen
Eikstraat 9
1623LP Hoorn

Extra informatie:
Van Veen Tuinontwerpen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen, dakterrassen, balkons en interieur beplanting voor particulieren, bedrijven en instanties. Van Veen Tuinontwerpen onderscheidt zich door een persoonlijke werkwijze met duidelijke afspraken, goede planning en uitstekende nazorg.
Alex de Jonge Hovenier
Hugo de Grootsingel 35
1611ZP Bovenkarspel

Extra informatie:
Wij zijn een klein vakkundig hoveniersbedrijf dat alle werkzaamheden zelf uitvoerd . Ons bedrijf bestaat reeds 15 jaar en voornamelijk werkzaam in westfriesland / kop van Noordholland. Alle werkzaamheden kunnen door ons worden verzorgd zoals tuinontwerp , bestrating , beplanting , schutting vijver , vlonder , pergola , grondwerk noem maar .......
Hoveniersbedrijf Sander Pelt
Oosterblokker 188
1696 BM Oosterblokker
Rick Pelt Boomverzorging/Groenvoorziening
De Eenhoorn 17
1696CH Oosterblokker

Extra informatie:
Welkom Wilt u uw tuin eens een flinke opknapbeurt geven? Of moet de nog helemaal opnieuw ingericht worden? U kunt bij ons terecht voor: BOMEN VELLEN/KAPPEN BOMEN SNOEIEN BOOMSTRONKEN ROOIEN BOOMSTRONKEN FREZEN VERSNIPPEREN VAN SNOEIHOUT TUIN ONTWERP TUIN AANLEG TUIN ONDERHOUD Aanleggen van: VIJVERS SIERBESTRATING BESCHOEIINGEN VLONDERS


Plaatsen in omgeving van Blokker

Hoorn (4 hoveniersbedrijven)
Nibbixwoud (1 hoveniersbedrijf)
Oosterblokker (2 hoveniersbedrijven)
Zwaag (1 hoveniersbedrijf)Bent u een hovenier uit Blokker of elders en wilt u hoveniers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Blokker staat momenteel 1 hoveniersbedrijf vermeld.