Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
J & J Tuinstyling Hoveniersbedrijven in
Beverwijk
[Terug naar plaats Beverwijk]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Munnikenweide 26
1947GH Beverwijk

tel: 0316-10448153

Extra informatie

Even voorstellen; uw hoveniers!   
Tuinaanleg Bergen (3)_minWij zijn Jeroen en Johan de Graaf, twee broers uit Beverwijk met een enorme gedeelde passie voor het hoveniersvak! Er is geen tuin waar wij geen paradijs van kunnen maken, van een volledig tuinontwerp inclusief uitvoering tot periodiek tuinonderhoud of een volledige tuinrenovatie; alles is mogelijk en wordt op uw persoonlijke wensen afgestemd. Met ruim 15 jaar ervaring in de hoveniers branche kunnen wij u op alle mogelijke manieren van dienst zijn en tevens van de nodige adviezen voorzien bij de renovatie of verbetering van uw buitenverblijf. 
 
Tuin staat voor ontspanning en rust 
 
Tuinaanleg - Saendelft_minDe tuin is het lekkerste plekje van het huis, of in sommige (gelukkige) gevallen het bedrijf. Helaas heeft u een druk bestaan en schiet het er wel eens bij in om de tuin wat extra aandacht te geven, ondanks dat u er zo ontzettend van geniet! Wij als hoveniers snappen dat als geen ander. Even ontspanning, weg van de drukte, gewoon lekker buiten zitten en pure rust ervaren. Hoe ú dat ziet, dát vertalen wij gemakkelijk in een tuinontwerp. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zowel voor particulieren, bedrijven en/of Vereniging van Eigenaars biedt J&J Tuinstyling op maat gemaakte ontwerpen en volledige onderhoudsmogelijkheden.  
 
Tuinstyling van A tot Z door ervaren hoveniers 
 
Tuinaanleg Velsen Noord_minJ&J Tuinstyling houdt alle werkzaamheden tijdens het proces van tuinrenovatie, verbetering of onderhoud in volledig eigen beheer. Hierdoor kunnen we transparant en concurrerend zijn, terwijl we daarnaast garant staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening als hoveniers. Daarnaast verzorgt J&J Tuinstyling de levering van alle benodigde materialen en eventuele afvoer van afvalmaterialen, zodat u nergens omkijken naar heeft. Wij zien er naar uit om ook u te overtuigen van onze kwaliteiten, zodat u nooit meer op zoekt hoeft naar een nieuwe hovenier!  
 
Persoonlijke aandacht bij elk tuinontwerp 
 
Tuinaanleg - Hoofddorp voorkant (3)_minNiemand weet zo goed hoe de tuin uiteindelijk moet ‘voelen’ als u zelf. Misschien heeft u nog niet de details bedacht, maar wel het doel, gebaseerd op waar u uw tuin het meeste voor gebruikt. Onze ervaren hoveniers nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken en de tuin af te stemmen op uw persoonlijke behoeftes. Heeft u speciale wensen of wilt u de mening van een expert? Bel of mail ons dan gerust, wij denken graag met u mee!