Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Niels der Kinderen Hoveniers in
Best
[Terug naar plaats Best]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VNiels der Kinderen Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Niels der Kinderen Hoveniers
Esdoornstraat 31
5682CM Best

tel: 06-51040624

Extra informatie

Niels der Kinderen is een jonge, creatieve ondernemer in de hoveniersbranche. In enkele jaren tijd heeft het bedrijf onder zijn leiding zich een uitstekende positie verworven in de groene sector. Creatief, energiek, eigentijds en betrouwbaar zijn woorden die passen bij het profiel van dit hoveniersbedrijf.   
Wat doet Niels der Kinderen? 
 
Niels is zelf de drijvende kracht achter dit bedrijf. Alle opdrachten worden door hem en de eigen tuinarchitect Michel van Gerwen in het voortraject in behandeling genomen. Alle tuinen worden dan ook op het eigen kantoor ontworpen. De digitale presentaties geven een concreet beeld van de nieuwe tuin. Bij de realisatie staan gekwalificeerde, ambitieuze medewerkers garant voor een kwalitatief, hoogwaardig resultaat. 
 
Wat is zijn visie en bedrijfsfilosofie? 
 
Goed luisteren naar de wensen van de klant en deze wensen omzetten in een esthetisch verantwoorde groenomgeving. Een omgeving die bij je past.