Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Tommy's Hoveniersbedrijf in
Beek en Donk
[Terug naar plaats Beek en Donk]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VTommy's Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Tommy's Hoveniersbedrijf
Krommesteeg 3/A
5741HN Beek en Donk

tel: 06-21220197

Extra informatie

Tommy’s Hoveniersbedrijf legt al ruim 25 jaar tuinen aan, naar grote tevredenheid van onze klanten.   
U bent bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z. Wat uw keuze ook is, wij realiseren die voor u. Of het nu een klassieke, strakke, of anderszins soort tuin is, geen probleem. Elke aanleg is voor ons, samen met u, een nieuwe uitdaging om een mooie, en volledig aan uw wensen voldoende, tuin te realiseren. 
Op deze site kunt u alle informatie vinden over ons, wie we zijn, hoe we werken, enzovoorts. 
 
Uw tuin maakt onderdeel uit van uw huis en woonomgeving en moet aan uw behoeften, wensen en eisen voldoen. Het is daarom belangrijk dat uw tuin hierop optimaal wordt afgestemd, rekeninghoudend met uw persoonlijke wensen, voorkeuren en mogelijkheden. U “maakt” uw tuin! 
 
Kortom het adres voor het complete concept voor uw tuin. 
 
Tuinaanleg van A tot Z in vertrouwde handen ! 
 
 
 
Tommy’s Hoveniersbedrijf 
 
Uw droomtuin is onze drijfveer. Wij gaan volledig uit van uw wensen en voorkeuren. Hieraan wordt vervolgens onze deskundigheid gekoppeld zodat voor u de perfecte tuin ontstaat. Wij leggen al vele jaren tuinen aan. Grote, kleine, specifieke, met of zonder vijvers, tuinhuisjes, enz. naar volle tevredenheid van onze klanten. Kortom, uw droomtuin kan via Tommy’s Hoveniersbedrijf werkelijkheid worden. 
 
Werkwijze  
 
Tommy’s Hoveniersbedrijf staat garant voor een tuin die geheel is afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen. Tenslotte beleeft ieder zijn of haar tuin op zijn of haar eigen manier, Voor de een is het een plaats waar de “groene vingers” regelmatig in actie moeten komen en de ander ervaart de tuin als een oase van rust of als perfecte speelomgeving voor de kinderen, waaraan men minimaal onderhoud wil plegen. 
 
Uw wensen, eisen en mogelijkheden zijn ons uitgangspunt. Vanuit deze basis wordt een ontwerp gemaakt. Na goed overleg en na uw goedkeuring verzorgt Tommy’s Hoveniersbedrijf de volledige aanleg van uw tuin, van A tot Z. Ook voor het onderhoud van uw tuin kunt u een beroep op ons doen. Vanzelfsprekend kunt u natuurlijk ook een beroep op ons doen als u kiest voor een afzonderlijk deel van het proces, zoals alleen de aanleg. 
 
Nadat u contact met ons heeft opgenomen maken we een afspraak bij u thuis om uw wensen ed. in kaart te brengen. Tijdens deze, geheel vrijblijvende, kennismaking bekijken wij uw huidige tuin en brengen we de mogelijkheden en eisen in kaart. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een checklist waarin alle relevante aandachtspunten aan de orde komen, zoals: 
 
* Welke functie heeft de tuin voor u en uw gezin? 
* Wie maakt er gebruik van de tuin? 
* Welke sfeer wenst u in de tuin? 
* Wenst u een open tuin, of juist meer privacy? 
* Wilt u elementen uit uw huidge tuin overnemen? 
* Wat wilt u beslist wel en wat beslist niet? 
* Paden, borders, terrassen, zitplekken, afscheiding, verlichting? 
* Wat is uw budget? 
* Wanneer wenst u dat de aanleg begint? 
* Enzovoorts 
 
 
 
Natuurlijk is het erg belangrijk om te weten wat er in uw huidige tuin mogelijk is. Hierbij moet u denken aan: grondsoort, zon- en/of schaduwplaatsen, natte of droge grond, de omgeving en de afmetingen van uw tuin. 
Pas nadat bovenstaande items goed zijn bekeken en besproken door U en Tommy’s Hoveniersbedrijf, dan wordt er pas begonnen met het ontwerp. 
 
 
Bedrijf  
 
Tommy’s Hoveniersbedrijf is een bekend en gerenomeerd hoveniersbedrijf, gevestigd in Beek en Donk dat al meer dan 25 jaar bestaat. Vanzelfsprekend houden wij ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en het onderhouden van tuinen. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. 
 
Tommy’s Hoveniersbedrijf staat garant voor een tuin die geheel is afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen. Tenslotte beleeft ieder zijn of haar tuin op zijn of haar eigen manier, Voor de een is het een plaats waar de “groene vingers” regelmatig in actie moeten komen en de ander ervaart de tuin als een oase van rust of als perfecte speelomgeving voor de kinderen, waaraan men minimaal onderhoud wil plegen. 
 
Uw wensen, eisen en mogelijkheden zijn ons uitgangspunt. Vanuit deze basis wordt een ontwerp gemaakt. Na goed overleg en na uw goedkeuring verzorgt Tommy’s Hoveniersbedrijf de volledige aanleg van uw tuin, van A tot Z. Ook voor het onderhoud van uw tuin kunt een beroep op ons doen. Vanzelfsprekend kunt u natuurlijk ook een beroep op ons doen als u kiest voor een afzonderlijk deel van het proces, zoals alleen de aanleg.

Specialiteit
  • Onderhoud  
  • Ontwerp  
  • Tuinaanleg 
  • Verlichting  
  • Vijvers