Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Feddema Hovenier in
Amstelveen
[Terug naar plaats Amstelveen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VFeddema Hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Feddema Hovenier
De Surmontstraat 14
1181RX Amstelveen

tel: 06-25255185

Extra informatie

Wij verzorgen hovenierswerkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren.   
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Noord-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 30 km in en om Amstelveen. 
 
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen. 
 
Hoveniersbedrijf Feddema is een vertrouwd adres voor al uw hovenierswerkzaamheden. 
 
Het bedrijf bestaat sinds 5 feb 2007 en inmiddels red ik het niet meer alleen en heb ik voor 4 dagen in de week hulp. 
 
Onze specialisatie is nog voornamelijk onderhoud en boomverzorging. In 2012 kunnen we eindelijk eens wat grotere projecten gaan doen zonder de bestaande klantenkring te benadelen in het onderhoud.Heerlijk we hebben er nu al zin in. 
 
Mijn streven is, en daar ben ik al van af het begin af aan mee bezig. Om een steeds betere dienstverlening te kunnen geven. Dit jaar is de bedoeling dat we ons ook langzaam gaan verdiepen in een uitgebeid tuin ontwerp programma. Tekenen met de hand is naar mijn mening niet handig en te arbeids intensief. 
 
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren. 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Noord-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 30 km in en om Amstelveen. 
 
Onze diensten bestaan uit hovenierswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in ontwerp en onderhoud van tuinen en boomverzorging. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.