Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf Alpha Groen in
Alphen aan den Rijn
[Terug naar plaats Alphen aan den Rijn]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Alpha Groen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Alpha Groen
Pakistanstraat 29
2408HJ Alphen aan den Rijn

tel: 0172-471891

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Alpha Groen bestaat uit een hecht team van 5 vakbekwame hoveniers uit Alphen aan den Rijn. Wij hebben passie voor het hoveniersvak en geloven dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te genieten van de tuin. Of het nu een grote of kleine tuin is, of het budget klein of groot is, een romantische of strakke tuin, bij elke klant past een ontwerp en tuin.   
Wij zetten onze ervaring en kennis graag in om u te adviseren. U heeft vaak al één of meerdere ideeën. Wij helpen u graag om deze ideeën te verwezenlijken en uw verwachtingen te overtreffen. Bij Hoveniersbedrijf Alpha Groen zorgen wij ervoor dat u opnieuw kunt genieten van uw tuin. Lees hier meer over Alpha Groen of bekijk de diverse tuinprojecten van de laatste tijd via impressies. U kunt ook ideeën opdoen via het gratis aan te vragen ‘ Tuinhandboek Terras & Trends 2013 – 2014’. Ga naar ons contactformulier en vraag deze vandaag nog aan. Mochten wij u niet spreken binnenkort, dan hopen wij u in elk geval te inspireren

Specialiteit
  • Beplanting  
  • Bestrating  
  • Snoeien  
  • Tuinaanleg