Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
De Hoorn Hovenier in
Alphen aan den Rijn
[Terug naar plaats Alphen aan den Rijn]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Hoorn 426
2404HL Alphen aan den Rijn

tel: 0172-431245

Extra informatie

Hoveniersbedrijf De Hoorn. Wie?!   
BedrijfsbusjesAl sinds 1980 is Hoveniersbedrijf De Hoorn een all-round hoveniersbedrijf onder leiding van Fred Kempen gevestigd in Alphen aan den Rijn. Als hoveniersbedrijf verzorgen wij, zowel voor particulieren als voor bedrijven, onderhoud aan tuinen en bomen. Tevens voor een compleet nieuwe tuin - die volledig naar eigen wensen is bepaald en wordt ontworpen - bent u bij ons welkom. 
 
Om tot een goed eindresultaat te komen staat een team van welwillende hoveniers voor u klaar om uw droomtuin te realiseren en vervolgens naar eigen invulling te onderhouden. 
 
VHG branche organistatie 
 
Hoveniersbedrijf de Hoorn is aangesloten bij de branche organisatie Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (kortweg VHG). De VHG hovenier is op de hoogte van alle relevante regelingen over kwaliteitszorg, milieu en arbeidsomstandigheden.