Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Sanders Tuinen Hovenier in
Almere
[Terug naar plaats Almere]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VSanders Tuinen Hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Sanders Tuinen Hovenier
Gerberastraat 36
1338VD Almere

tel: 06-53200855

Extra informatie

Sanders Tuinen Hovenier   
Sanders Tuinen Hovenier is een ervaren hoveniers en ontwerpbedrijf. Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan. We houden het hele traject van ontwerp tot volledige aanleg en nazorg in eigen hand. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor renovatie van een bestaande tuin, deelprojecten en onderhoud van de tuin. Voor sommige werkzaamheden, zoals groot grondverzet of de bouw van een zwembad of zwemvijver, werken we samen met gespecialiseerde bedrijven, die dit werk onder onze begeleiding uitvoeren.  
 
Door op onze vernieuwde website te navigeren kunt u alles te weten komen over onze werkwijze en mogelijkheden. Bij fotogalerij kunt u onze opgeleverde tuinen en projecten bekijken. 
 
Neem gerust contact op als u enthousiast bent geworden over ons bedrijf.  
 
Ooit zijn wij begonnen met het omvormen van een door mijn vader aangekocht weiland, met oude boomgaard en een broeikas, tot een idealistisch plekje onder de zon. Het weiland werd ingedeeld in verschillende stukjes met ieder hun eigen functie en vooral sfeer. We gingen hierbij volledig af op onze intuitie en gevoel voor sfeer en ruimte. We hadden tot doel om een zo prettig mogelijke sfeer te bereiken waarin we ons optimaal thuis voelden en waarin je je weer "op kon laden" voor de dagelijkse beslommeringen.  
 
We maakten grofweg een plan dat we tijdens het uitwerken steeds bijstelden. We maakten geen ontwerpen en beplantingsplannen, daar hadden we nog nooit van gehoord. We lazen veel in tuinboeken en plantenboeken en deden onze eigen ervaringen op met beplanting en met de voor- en nadelen van de verschillende grondsoorten en de bodemgesteldheid. We trokken veel aandacht met onze activiteiten en er klopten regelmatig mensen aan die een bezoekje wilden brengen aan de tuin of advies vroegen.  
 
Omdat we er geen brood in zagen om van onze hobby een beroep te maken hebben we allebei in eerste instantie voor een gewone opleiding en baan gekozen. Al snel bleek dit niet verenigbaar met onze interesse. Daarom gingen we weer terug naar de schoolbanken en hebben alsnog een opleiding voor hovenier gevolgd en zo de benodigde vakkennis verkregen.  
 
Hierdoor was het mogelijk om onze hobby te laten uitgroeien tot een goedlopend hoveniersbedrijfje. Sander is als eenmansbedrijfje begonnen op 1 januari 1996 onder de naam Sander Tuinen. Een jaar later is Ingeborg erbij gekomen en hebben we er een vennootschap onder firma van gemaakt. Sindsdien heten we Sanders Tuinen v.o.f..  
 
Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan. We houden het hele traject van ontwerp tot volledige aanleg en nazorg in eigen hand. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor renovatie van een bestaande tuin, deelprojecten en onderhoud van de tuin. Voor sommige werkzaamheden, zoals groot grondverzet of de bouw van een zwembad of zwemvijver, werken we samen met gespecialiseerde bedrijven, die dit werk onder onze begeleiding uitvoeren. Soms moeten we op zoek naar een bedrijf dat het beste aansluit bij de wensen van onze klant.  
 
Onze werkwijze 
 
Als ons eerste contact is gelegd, maken we een afspraak, liefst bij de klant thuis. Wij kunnen dan een betere indruk krijgen wat u bedoelt, 
 
In het eerste gesprek inventariseren we de opdracht, meten eventueel de tuin in, en krijgen we een indruk van de situatie ter plaatse. Op basis van deze gegevens kunnen we een eerste ontwerptekening maken of een plan van aanpak. 
 
Als het ontwerp klaar is bespreken we dit met onze klant. Naar aanleiding hiervan kunnen we het plan zonodig verder uitwerken. Als het plan naar tevredenheid is, maken we een gespecificeerde offerte die we zonodig bespreken. Nadat de offerte voor akkoord is ondertekend, kunnen we van start gaan met de aanleg. 
 
Wij vinden het heel belangrijk dat onze klant zich betrokken voelt bij het ontwerp en ook bij de aanleg van de tuin. De klant moet zich immers thuisvoelen als wij vertrokken zijn...