Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Groen [en] Meer Kwintes Hoveniersbedrijf in
Almere
[Terug naar plaats Almere]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Kemphaanpad 2
1358AC Almere

tel: 036-5309132

Extra informatie

Groen [en] Meer is onderdeel van Kwintes   
Kwintes en Meer is de overkoepelende naam van de leerwerkbedrijven van Kwintes Activering. Kwintes is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang en biedt ondersteuning bij wonen, werken, leren en recreëren aan mensen met een psychische of sociale kwetsbaarheid.  
 
Kwintes vindt het belangrijk dat iedereen actief deelneemt aan het sociale leven, omdat het de sociale en economische redzaamheid vergroot. Daarom biedt Kwintes volop gelegenheden, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en aan boeiende activiteiten kunnen deelnemen, zich kunnen ontwikkelen en begeleiding krijgen om (weer) deel te nemen aan scholing of het arbeidsproces. 
 
Voor mensen die het prettig vinden om (weer) toe te werken naar een (betaalde) baan, bieden we begeleide werkplekken. Zij krijgen begeleiding bij alles wat komt kijken bij deelname aan het arbeidsproces en de gelegenheid om een vak te leren. 
 
Leren en werken in het groen. Het is een inspirerende groene omgeving met oog voor bijzondere mensen. Ervaring in het hovenierswerk is niet nodig. Wil je je oriënteren op werken in het groen? Je bent van harte welkom. In het groenteam kun je veel basisvaardigheden leren voor het vak van hovenier, maar het kan je ook helpen om structuur in de dag te krijgen en om arbeidsritme op te doen. Het is leuk om samen met collega’s de klus te klaren waar je voor staat. Dat kan regulier tuinonderhoud en het aanleggen van tuinen zijn, maar ook het opruimen van een verwaarloosde tuin. ’s Winters wordt er ook in het bos gewerkt. 
 
Afspraken en begeleiding 
 
Samen met de vaste werkbegeleider maak je afspraken over de werktijden en persoonlijke leerdoelen. Je kunt ook trajectbegeleiding krijgen. Een trajectbegeleider van het trajectbureau kan ondersteuning bieden om arbeidsvaardigheden aan te scherpen en te trainen die nodig zijn om toe te groeien naar een betaalde baan. 
 
Bereikbaarheid 
 
Groen en Meer bevindt zich op het terrein van De Kemphaan. Dit terrein is het makkelijkst te bereiken met de fiets. In de spits rijden er 4 bussen per uur van en naar Almere Station Centrum (CS) (Lijn 159 en 156). De begeleider brengt het groenteam naar de locaties in Almere waar onderhoud gedaan moet worden. Reiskosten worden vergoed. 
 
Groen [en] Meer is uw professionele partner voor uw groene buitenruimte! Van particuliere tuin tot landschapsinrichting en alles wat daar tussenin zit. Wij zoeken naar duurzame, creatieve en vernieuwende oplossingen voor al uw

Specialiteit
  • Beplanting  
  • Boomverzorging  
  • Onderhoud  
  • Ontwerp  
  • Renovatie  
  • Haardhout


Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud  
  • Ontwerp  
  • Renovatie