Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
DecaTuinen Hoveniers in
Almere
[Terug naar plaats Almere]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VDecaTuinen Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
DecaTuinen Hoveniers
H. Heukelsweg 14
1331EB Almere

tel: 036-5317677

Extra informatie

Welkom bij DECAtuinen hoveniers en ontwerpburo Almere   
Plannen met uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
DECAtuinen is een hoveniersbedrijf en tuinontwerpburo gevestigd in Almere Flevoland. Wij zijn een all-round bedrijf gespecialiseerd in tuinontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud. Onze kennis, jarenlange ervaring en gekwalificeerde, enthousiaste medewerkers staan garant voor kwaliteit. Mede hierdoor kunnen wij de service verlenen welke u mag verwachten. Zorgvuldig gekozen leveranciers voor o.a. bestrating, hout, vijvermaterialen, verlichting, besproeiïng en beplanting leveren alleen A-kwaliteit producten. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, wat betekent dat u tijdens uw hele tuinproject maar met één bedrijf te maken heeft. Ook voor projectmatige aanleg van bijvoorbeeld vlonders en schuttingen (b.v. samen met buren, of een gehele straat) kunt u bij ons terecht. Alle foto's op deze website zijn door ons uitgevoerde projecten. Zo krijgt u alvast een beeld en indruk van ons bedrijf. Op de speciale pagina "Tuinshow/foto's" vindt u een greep uit door ons aangelegde en ontworpen tuinen. 
 
Natuurlijk nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Onze tuinontwerpers en hoveniers informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden in uw tuin. 
Kiest u voor DECAtuinen, dan kiest u voor een professionele aanleg en kwaliteit!  
Wij staan garant voor jarenlang zorgeloos genieten. Want van een mooie, kwalitatief goed aangelegde tuin, geniet u elke dag!