Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Stam Hoveniers in
Abcoude
[Terug naar plaats Abcoude]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VStam Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Stam Hoveniers
Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude

tel: 036-5405522

Extra informatie

Welkom bij Stam Hovenier   
Stam Hovenier is een bedrijf met vele jaren ervaring, zowel in de particuliere als in de bedrijvensector. Wij hebben een team van enthousiaste gediplomeerde hoveniers die met veel liefde en inzet hun werk doen. 
 
Voor het ontwerpen, aanleggen, onderhouden of renoveren van uw tuin, groot of klein, bent u bij Stam Hovenier aan het juiste adres. Ons werkgebied bestrijkt de Randstad, Zuid-Flevoland en het Gooi. 
 
Wij zijn lid van de branchevereniging voor hoveniers 
en groenvoorziening de VHG. 
 
 
Stam Hovenier 
 
Wij zijn er toe in staat alle werkzaamheden te verrichten die er voor nodig zijn om uw tuin ook daadwerkelijk de uwe te maken. 
 
Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van hekwerken en vlonders op maat, het aanleggen van vijvers en dakterrassen, het plaatsen van een schuur of blokhut, alle vormen van bestratingen, het maken van een lichtplan en uiteraard alle vormen van beplanting. 
 
Naast onze eigen vakmensen beschikken wij over een zorgvuldig opgebouwd netwerk van loonwerkers die zich ieder binnen hun eigen vakgebied nog extra hebben gespecialiseerd. 
 
Bedrijven 
 
Ook voor bedrijven bieden wij een totaal pakket aan diensten. Of het nu gaat om aanleg of onderhoud, wij denken met u mee. 
 
De kennismaking met uw bedrijf begint al buiten, en daarmee is uw bedrijfsterrein/tuin vaak belangrijker dan u misschien wel denkt. 
 
Stam Hovenier kan er zorg voor dragen dat de eerste indruk die u maakt ook gelijk de beste is. 
 
Wij kunnen u terzijde staan bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw bedrijfsterrein/tuin, het visitekaartje van uw bedrijf. 
 
Neem gerust eens contact met ons op om het een en ander te bespreken. 
 
De eerste stap is altijd een gesprek. 
 
Nadat u contact met ons heeft gezocht maken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een afspraak om bij u langs te komen zodat we samen een inschatting kunnen maken van de te verwachten werkzaamheden. 
 
Ook zullen we u dan alvast een voorlopige prijsindicatie kunnen geven. 
 
Na ons bezoek zult u binnen vijf werkdagen een volledig uitgewerkte offerte ontvangen waarin precies vermeld zal staan welke werkzaamheden er zullen worden verricht, hoe lang ze zullen duren en wat de exacte kosten daarvan zijn.